top of page
Cover boek Pop it up: over het hoe & waarom van pop-up stores (LANNOCAMPUS)

OVER HET BOEK

Het fenomeen van tijdelijke winkels is al enkele jaren bekend. Steeds meer pop-upstores openen hun deuren, ook bij ons. Maar hoe maak je van jouw pop-upstore een echt succes?
 

Consumenten zijn constant op zoek naar verrassingen. Ze willen iets nieuws beleven en ze houden ervan om nieuwe zaken als eerste te ontdekken. Iets met een verhaal, iets om door te vertellen. En in deze tijden van multichannel, e-commerce en leeglopende winkelstraten, zijn ook retailers op zoek naar nieuwe formules om de consument voor zich te winnen. Steden, handelscomités en de vastgoedwereld proberen via pop-upshops, met wisselend succes, de steeds maar toenemende winkelleegstand aan te pakken.
 

Pop it up is een praktisch boek dat zowel retailers, handelsorganisaties als steden een frisse blik biedt op de mogelijkheden van tijdelijke winkelformules. We nemen je mee van start tot finish van een pop-upstore. Aan de hand van inspirerende voorbeelden geven we duidelijke antwoorden op jouw vragen zoals
-‘Waarvoor kun je pop-ups inzetten?’,
-‘Hoe kies je de juiste locatie?’,
-‘Hoe lang houd je een pop-up open?’
-‘Wat doe je met vergunningen, verzekeringen en personeel?’

Wedden dat we je kunnen overtuigen van de kracht van de tijdelijke winkel?
 

Dit boek is een must voor marketeers, reclamemakers, vastgoedconsulenten, steden, handelskernorganisaties en iedereen die actief is in de retail.
 

 

TECHNISCHE INFO
 

EAN 9789401421287

AANTAL PAGINA'S: 136

UITGEVER: LannooCampus

PRIJS: € 24,99  (+verzendkosten)

Bestel nu!

Koop het boek Pop it up
bottom of page